Taalkeuze

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Nieuws

In memoriam Yvan Ballet en Charles Fraeys, oud-leden van NOLIKO Maaseik

Het was een zwarte, droevige week voor onze club, met overlijdensberichten van twee oud-leden.

Op 14 augustus overleed Yvan Ballet, 78 jaar, in de jaren zestig speler van het toenmalige MAVOC Maaseik. De liefde bracht hem van Hasselt naar Maaseik. Hij trouwde op paasmaandag 1967 met Lut Segers. Die paasmaandag zullen de oudere Maaseikenaren zich allicht nog herinneren: die dag trouwden drie zussen Segers met drie volleybalspelers. (Hun jongere broer Wim zou later overigens 16 seizoenen in het eerste team spelen.)

Bekijk hier de rouwadvertentie.

 

Eén dag later overleed Charles Fraeys, 79 jaar, in 1960 medestichter van de Maaseiker Volleybalclub MAVOC en van 1962 tot 1976 secretaris van onze club. Charles, Sjarel voor de insiders, was nog altijd een trouwe abonnee van onze thuiswedstrijden in de LOTTO Dôme. Hij stond altijd paraat voor zijn analyse van de match.

Bekijk hier de rouwadvertentie.

Wij bieden de families ons medeleven aan.

 

Ben jij nog geen abonnementhouder bij NOLIKO Maaseik?

<p>Foto IV Photography</p>

Vorig seizoen heerste er in de LOTTO Dôme vaak een ongeëvenaarde sfeer. Ook nu gaan we er volop tegenaan en daarom rekenen we op onze 7e man.

Koop nu je abonnement voor het seizoen 2017-2018 zodat je élke thuismatch (competitie, play-offs, beker, Europees) kan beleven vanop de eerste rij én kan genieten van unieke voordelen!

Om organisatorische redenen zouden we je betaling graag ontvangen tegen 15 augustus 2017. Reserveren kan hier of via onze webshop.

Tot binnenkort op de tribune!

 

NOLIKO Maaseik kiest voor Mizuno, de échte volleybalschoen

Zowat élk succesverhaal begint héél klein, met “er was eens…”.

Er waren eens twee broers, Rizo en Rihachi Mizuno. In 1906 begonnen ze in Osaka (Japan) met een bescheiden sportwinkel. De Mizuno’s waren bezeten van sport, en zoals elke fanatieke sporter wilden ze altijd maar beter en straffer doen. In 1911 besloten ze daarom zélf sportartikelen te produceren. En de wagen was aan het rollen, met het vaste stramien dat elk succesverhaal kenmerkt: vakkennis, kwaliteit, innovatie, maatwerk, continu verbeteren, doorzetten, knowhow en expertise.

De rest is geschiedenis. Met Osaka als thuishaven groeide Mizuno Brothers Ltd. gestaag tot een internationaal topmerk in sportartikelen.

Ruim een eeuw later klinkt de naam Mizuno ook in Europa als een klok, onder meer in handbal, korfbal, voetbal, tennis, judo, golf en … volleybal.

Wereldwijd kiezen topatleten voor Mizuno. Het merk wordt onder andere gedragen door de nationale volleybalteams van België, Nederland en Italië.

1 augustus, het traditionele startschot voor NOLIKO Maaseik!

De zomerstop is nu echt voorbij. Gisteren en vandaag sijpelden onze mannen één voor één binnen in hun rode Errea-uitrusting.

De eerste dag staat voor staf en team vooral in het teken van kennismaking.

In de loop van deze week volgen ook de nodige tests en wordt er druk gepast bij schoenenleverancier Mizuno, enz.

Voor coach Joel Banks telt maar één ding: elke dag moet het beter. En daar beginnen we vandaag mee.

 

Inhoud syndiceren

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub NOLIKO Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@noliko-maaseik.be

 

Comments